Mes naudojame slapukus - naudodamiesi šia svetaine arba uždarydami šį pranešimą sutinkate su mūsų slapukų politika. Skaityti daugiau
logo
logo

Alfa Laval svetainės privatumo politika

"Alfa Laval" gerbia jūsų privatumą ir saugo tvarkomus asmens duomenis apie jus. Šios politikos tikslas - informuoti jus apie tai, kokius asmens duomenis, kuriuos renkame, kai užregistruojate profilį svetainėje, ir veiksmus, kurių imamės jūsų asmens duomenims apsaugoti ir saugoti. Ši politika ir jos principai taikomi asmeninei informacijai, kurią prašome pateikti ir kurią jūs pateikiame. Tai reiškia informaciją, kuri tiesiogiai ar netiesiogiai identifikuoja jus identifikuoja, pavyzdžiui, vardas, pavardė, fizinis adresas, el. pašto adresas ar kita kontaktinė informacija.

Siekiame tvarkyti tinkamus, tinkamus ir ne perteklinius asmens duomenis atsižvelgiant į tikslą, kuriam jie buvo surinkti. Mes tikime, kad skaidriai informuoti apie tai, kokius asmens duomenis tvarkome ir kodėl. renkame jūsų duomenis. Asmens duomenis renkame ir tvarkome tik tais atvejais, kai turime teisėtą pagrindą tai daryti ir pagal galiojančius duomenų apsaugos reikalavimus. reikalavimus.

Paprašius, "Alfa Laval" suteiks jums daugiau informacijos apie jūsų asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą, kai apsilankysite "Alfa Laval internetinėje parduotuvėje ir (arba) "Alfa Laval" interneto svetainėse, kurios leidžia klientams ir verslo partneriams prisijungti. Žr. toliau esantį skyrių "Kokios yra jūsų teisės". daugiau informacijos apie jūsų teises.

Informacija apie jūsų asmens duomenų tvarkymą

Kai tik prisijungiate prie mūsų svetainių ir jose naršote, mes nereikalaujame asmens identifikuojančios informacijos. Galime rinkti ribotą neasmeninę informaciją, kuri jūsų naršyklė pateikia, kai lankotės svetainėje, pvz. kalba, geografinės vietos duomenys, data ir laikas bei slapukai. Mes naudojame neasmeninę informaciją, kad geriau suprastume naudotojo patirtį ir sąveiką su svetainėmis ir toliau tobulinti savo pasiūlymus ir paslaugas. Mūsų slapukų naudojimo politiką galite rasti čia.

Registruodami profilį "Alfa Laval" internetinėje parduotuvėje arba naudodamiesi tiesioginiu pokalbiu, jūs pateikiate mums tam tikrus asmeninius duomenis, pavyzdžiui, vardą, pavardę ir kontaktinius duomenis, o jei svarbu, pokalbių istoriją. Asmens duomenys bus renkami tik tiesiogiai iš jūsų.

Asmens duomenys bus saugomi "Alfa Laval" valdomoje duomenų bazėje ir naudojami "Alfa Laval", jos pavaldžiųjų įmonių ir verslo partnerių, kaip nurodyta šiame privatumo politikoje. Jei norite išregistruoti savo profilį, atsiųskite savo vardą ir pavardę ir el. pašto adresą ebusiness@alfalaval.com.

Koks yra jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslas?

Jūsų asmens duomenys reikalingi mums ir (arba) mūsų patronuojamosioms įmonėms, kad:

  • suteikti jums prieigą prie mūsų internetinės parduotuvės ir (arba) vienos iš mūsų interneto svetainių kurios leidžia klientams ir verslo partneriams prisijungti;
  • tvarkyti bet kokias jūsų pateiktas užklausas dėl citatų ar klausimų; ir
  • tvarkyti visus jūsų pateiktus pirkimo užsakymus ir administruoti klientą. santykius.

Mes ir (arba) mūsų dukterinės įmonės taip pat naudosime jūsų asmens duomenis susisiekti su jumis apie jus dominančius produktus ir pasiūlymus, įskaitant saugos pranešimus ir rinkodaros tikslais.

Koks yra jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas?

Jūsų asmens duomenų tvarkymas siekiant suteikti jums prieigą naudotis mūsų svetainėmis, tvarkyti bet kokias citatas, klausimus ar pirkimo užsakymą, pateiktą jūsų pageidavimus, yra grindžiamas tuo, kad tai būtina pagal jūsų pageidavimus.

Jūsų asmens duomenų tvarkymas siekiant suteikti jums pasiūlymus ar kitais rinkodaros tikslais, yra grindžiamas jūsų sutikimu tokiems tvarkymui. Savo sutikimą duodate pažymėdami sutikimo langelį, susijusį su registruojant savo profilį. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti susisiekę su mumis adresu ebusiness@alfalaval.com. Atkreipkite dėmesį, kad dėl to gali mes negalėsime įvykdyti savo įsipareigojimų.

Kas turi prieigą prie jūsų asmens duomenų?

Mes įgyvendinome tinkamas technines ir organizacines priemones, kad apsaugotume jūsų asmens duomenis nuo praradimo, neteisėtos prieigos ir pan. Kiek asmenų, turinčių prieigą prie jūsų asmens duomenų, skaičius yra ribotas. Tik asmenys susiję asmenys, kuriems reikia tvarkyti jūsų asmens duomenis pagal pirmiau nurodytus tikslus, turės prieigą prie jūsų asmens duomenų.

Jūsų profilio informaciją visame pasaulyje taip pat gali peržiūrėti "Alfa Laval" ir jos pavaldžiosios įmonės pirmiau nurodytais tikslais.

Jei esate klientas, kuris konkrečiai sutiko dalytis informacija su "Alfa Laval" verslo partneriais, susijusiais su pasiūlymais, jūsų vardas, pavardė ir kontaktiniai duomenys informaciją visame pasaulyje gali peržiūrėti "Alfa Laval" verslo partneriai, kurie yra prisijungę prie vienos iš svetainių. Šią informaciją gali naudoti tokie "Alfa "Alfa Laval" verslo partneriai, kad (i) susisiektų su jumis dėl pasiūlymų ar klausimų jūsų verslo partneriui pateiktų klausimų, ir (ii) siūlyti techninės priežiūros ir kitus paslaugas, susijusias su jūsų "Alfa Laval" gaminiais.

Jūsų asmens duomenimis dalijamės su išoriniu svetainės tiekėju paslaugomis, kad jos būtų jums prieinamos.

Jei tai būtina pirmiau nurodytiems tikslams pasiekti, jūsų asmens duomenys gali būti perduoti į šalis už ES / EEE ribų, kuriose "Alfa Laval" verslas yra įsikūrę bendrovės "Laval Laval" partneriai arba patronuojamosios įmonės. Dėl jūsų duomenų perdavimo už už ES/EEE ribų, užtikrinsime, kad būtų laikomasi visų privatumo įstatymų, taikomų tokiems asmens duomenims.

Kiek laiko saugomi jūsų asmens duomenys?

Jūsų asmeniniai duomenys bus saugomi tol, kol turėsite užregistruotą profilį ir bus ištrinti netrukus po to, kai jūsų profilis bus išregistruotas arba po to, kai užbaigus paskutinį pirkimo užsakymą arba pranešimą dėl pasiūlymo ar jūsų klausimu, arba tokį ilgesnį laikotarpį, kokio reikia administruoti pirkimo užsakymus ir iš jų kylančias sutartis arba kaip to reikalauja galiojantys įstatymai (pvz., buhalterinės apskaitos tikslais). Tačiau galite paprašyti, kad ištrintume jūsų asmens duomenis anksčiau (žr. toliau jūsų teisės).

Kokios yra jūsų teisės?

Turite teisę žinoti, kokius jūsų asmens duomenis tvarkome, ir prašyti tokių duomenų kopijos. Turite teisę reikalauti, kad būtų pateikti neteisingi su jumis susijusius asmens duomenis ištaisyti, o kai kuriais atvejais galite prašyti, kad ištrinti jūsų asmens duomenis (pvz., jei atšaukėte savo sutikimą). Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi tam tikri jūsų asmens duomenys, ir prašyti apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą. Atkreipkite dėmesį, kad dėl jūsų asmens duomenų apribojimo ar ištrynimo mes negalėsime įvykdyti savo įsipareigojimų. Taip pat turite teisę išgauti savo asmens duomenis kompiuterio skaitomu formatu ir perduoti asmens duomenis kitam asmeniui. duomenų valdytojui.

Alfa Laval Corporate AB, Reg. Nr. 556007-7785, PO Box 73, SE-221 00 Lund, Švedija, yra jūsų asmens duomenų tvarkymo duomenų valdytojas. Jei turite klausimų dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, rašykite adresu ebusiness@alfalaval.com.

Jei turite prieštaravimų ar skundų dėl to, kaip tvarkome jūsų asmens duomenis duomenis, turite teisę apie tai pranešti Švedijos duomenų apsaugos institucijai (Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten), kuri yra mūsų asmens duomenų tvarkymo priežiūros institucija.

Atkreipkite dėmesį, kad "Alfa Laval" verslo partneriai, su kuriais galbūt sutikote dalytis jūsų asmens duomenimis, bus laikomi tokių duomenų valdytojais asmens duomenų valdytojais tiek, kiek jie tvarko jūsų asmens duomenis. Alfa Laval verslo partneriai taip pat bus laikomi asmens duomenų valdytojais susijusių su jumis, kuriuos "Alfa Laval" verslo partneriai užregistravo tokiuose partnerių profiliuose "Alfa Laval" interneto svetainėse. Jei turite kokių nors klausimų dėl "Alfa Laval" verslo partnerių atliekamo jūsų asmens duomenų tvarkymo turėtumėte tiesiogiai kreiptis į atitinkamą "Alfa Laval" verslo partnerį.

2018 m. spalio 23 d.