Mēs izmantojam sīkdatnes - izmantojot šo vietni vai aizverot šo ziņojumu, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu politikai. Lasīt vairāk
logo
logo

Alfa Laval vietnes konfidencialitātes politika

Alfa Laval respektē jūsu privātumu un aizsargā mūsu apstrādātos personas datus par tevi. Šīs politikas mērķis ir informēt jūs par veidu personas dati, kurus mēs apkopojam, kad vietnē reģistrējat profilu, un soļi, ko mēs veicam, lai aizsargātu un aizsargātu jūsu personas datus. Šī politika un tās principi attiecas uz personu identificējošu informāciju, kuru mēs lūdzam un jūs nodrošināt. Ar to mēs domājam informāciju, kas tieši vai netieši identificē piemēram, vārds, fiziskā adrese, e-pasta adrese vai cita kontaktinformācija.

Mūsu mērķis ir apstrādāt personas datus, kas ir atbilstoši, atbilstoši un nav pārmērīgi attiecībā uz mērķi, kuram tas ir savākts. Mēs ticam pārredzami attiecībā uz personas datu veidiem, kurus mēs apstrādājam, un kāpēc mēs to darām apkopot savus datus. Mēs vācam un apstrādājam personas datus tikai tur, kur mums ir likumīgu pamatojumu to darīt un saskaņā ar piemērojamo datu aizsardzību prasības.

Pēc pieprasījuma Alfa Laval sniegs jums papildu informāciju par jūsu personas datu apstrāde un aizsardzība, apmeklējot Alfa Laval interneta veikals un / vai Alfa Laval tīmekļa vietnes, kas ļauj klientiem un biznesam partneriem, lai izveidotu savienojumu. Lūdzu, skatiet zemāk esošo sadaļu "Kādas ir jūsu tiesības" vairāk informācijas par jūsu tiesībām.

Informācija par jūsu personas datu apstrādi

Kad jūs vienkārši piekļūstat mūsu vietnēm un pārlūkojat tās, mums nav nepieciešama personiska identificējama informācija. Mēs varam apkopot ierobežotu informāciju, kas nav personiska informācija jūsu pārlūkprogramma padara pieejamu ikreiz, kad apmeklējat vietni, piem. pārlūku valoda, ģeogrāfiskās atrašanās vietas dati, datums un laiks, kā arī sīkfaili. Mēs izmantojam informācija, kas nav personiska, lai labāk izprastu lietotāja pieredzi un mijiedarbību ar vietnēm un vēl vairāk uzlabotu mūsu piedāvājumus un pakalpojumus. Mūsu politika sīkfailu lietošanai ir pieejama šeit .

Reģistrējot profilu Alfa Laval interneta veikalā vai izmantojot tiešsaistes tērzēšanu, jūs sniedziet mums noteiktus personas datus, piemēram, vārdu un kontaktinformāciju un, ja tērzēšanas vēsture. Personas dati tiks vākti tikai tieši no tevis.

Personas dati tiks glabāti datu bāzē, kuru pārvalda Alfa Laval un izmanto Alfa Laval, tā meitasuzņēmumi un biznesa partneri, kā noteikts šajā Privātuma politika. Ja vēlaties noņemt sava profila reģistrāciju, lūdzu, nosūtiet savu vārdu un e-pastu uz ebusiness@alfalaval.com.

Kāds ir jūsu personas datu apstrādes mērķis?

Jūsu personas dati ir nepieciešami, lai mēs un / vai mūsu meitasuzņēmumi varētu:

  • nodrošināt jums piekļuvi mūsu interneta veikala vietnei un / vai kādai no mūsu vietnēm kas ļauj klientiem un biznesa partneriem izveidot savienojumu;
  • apstrādāt visus pieprasījumus pēc kvotācijām vai uzdotajiem jautājumiem; un
  • rīkoties ar visiem jūsu veiktajiem pirkuma pasūtījumiem un administrēt klientu attiecības.

Mēs un / vai mūsu meitasuzņēmumi arī izmantos jūsu personas datus, lai sazinātos ar jums par produktiem un piedāvājumiem, kas jūs varētu interesēt, tostarp drošību paziņojumiem un mārketinga mērķiem.

Kāds ir jūsu personas datu apstrādes juridiskais pamats?

Jūsu personas datu apstrāde, lai nodrošinātu jums piekļuvi mūsu vietnēm, rīkojoties ar jebkādiem citātiem vai jautājumiem vai pirkuma pasūtījumu jūs balstāties uz to, ka tas ir nepieciešams atbilstoši jūsu vēlmēm.

Jūsu personas datu apstrāde ar mērķi jums nodrošināt piedāvā vai citādi mārketinga nolūkos ir balstīta uz jūsu piekrišanu šādam apstrāde. Jūs dodat savu piekrišanu, saistībā ar to atzīmējot piekrišanas lodziņu reģistrējot savu profilu. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu līdz sazinoties ar mums pa e-pastu ebusiness@alfalaval.com. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas var izraisīt mēs nespējam izpildīt savas saistības.

Kam ir piekļuve jūsu personas datiem?

Mēs esam ieviesuši atbilstošus tehniskos un organizatoriskos pasākumus aizsargājiet savus personas datus pret nozaudēšanu vai nelikumīgu piekļuvi utt. To skaits personām ar piekļuvi jūsu personas datiem ir ierobežots. Tikai indivīdi kas saistīti ar jūsu personas datu apstrādi saskaņā ar iepriekš minētajiem mērķiem būs piekļuve jūsu personas datiem.

Jūsu profila informāciju globāli var apskatīt arī Alfa Laval un tā meitasuzņēmumiem iepriekš minētajiem mērķiem.

Ja esat klients, kas ir īpaši piekritis informācijas apmaiņai ar Alfa Laval biznesa partneri saistībā ar kvotācijām, jūsu vārdu un kontaktu informāciju globāli var apskatīt Alfa Laval biznesa partneri, kas ir savienoti ar kādu no vietnēm. Informāciju šāda Alfa var izmantot Laval biznesa partneriem, lai i) sazinātos ar jums par piedāvājumiem vai jautājumiem kuru iesniedzat biznesa partnerim, un (ii) piedāvā apkopes un citas darbības pakalpojumus saistībā ar jūsu Alfa Laval produktiem.

Mēs kopīgosim jūsu personas datus ar vietnes ārējo piegādātāju pakalpojumus, lai tie būtu pieejami jums.

Ja tas nepieciešams iepriekš minēto mērķu sasniegšanai, jūsu personas dati var būt pārsūtīti uz valstīm ārpus ES / EEZ, kur darbojas Alfa Laval partneri vai meitasuzņēmumi. Jūsu informācijas pārsūtīšanai ārpusē ES / EEZ, mēs nodrošināsim atbilstību visiem privātuma likumiem, kas piemērojami šādus personas datus.

Cik ilgi tiek glabāti jūsu personas dati?

Jūsu personas dati tiks glabāti tik ilgi, kamēr esat reģistrējis profilu un tiks izdzēsti neilgi pēc jūsu profila reģistrācijas atcelšanas vai pēc tam jaunākā pirkuma pasūtījuma pabeigšana vai saziņa par cenu vai cenu vai uz tik ilgu laiku, cik nepieciešams administrēšanai visus pirkuma pasūtījumus un izrietošos līgumus vai kā to prasa piemērojamie likumi (piemēram, grāmatvedības vajadzībām). Tomēr jūs varat pieprasīt, lai mēs to izdzēšam savus personas datus agrāk (skatiet savas tiesības zemāk).

Kādas ir jūsu tiesības?

Jums ir tiesības zināt, kādus personas datus mēs apstrādājam attiecībā uz jums, un pieprasīt šādu datu kopiju. Jums ir tiesības uz nepareizu personas dati, kas attiecas uz jums, ir izlaboti, un dažos gadījumos jūs to varat pieprasīt mēs dzēšam jūsu personas datus (piemēram, ja atsaucat savu piekrišanu). Tu arī ir tiesības iebilst pret noteiktu jūsu personas datu apstrādi un pieprasīt ierobežot jūsu personas datu apstrādi. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ierobežojot vai dzēšot jūsu personas datus, mēs nevaram to izdarīt lai izpildītu mūsu saistības. Jums ir tiesības iegūt arī savus personas datus mašīnlasāmā formātā un pārsūtīt personas datus citam kontrolieris.

Alfa Laval Corporate AB, reģ. Nu labi. 556007-7785, PO Box 73, SE-221 00 Lund, Zviedrija ir jūsu personas datu apstrādes pārzinis. Ja Jums ir ja jums ir kādi jautājumi par jūsu personas datu apstrādi, lūdzu, rakstiet uz ebusiness@alfalaval.com.

Ja jums ir iebildumi vai sūdzības par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus datus, jums ir tiesības par to ziņot Zviedrijas datu aizsardzībai Iestāde (Datainspektionen / Integritetsskyddsmyndigheten), kas ir personas datu apstrādes uzraudzības iestāde.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūs, iespējams, esat piekrituši Alfa Laval biznesa partneriem koplietot savus personas datus, tiks uzskatīti par šādu datu apstrādātājiem personas datus tiktāl, ciktāl tie apstrādā jūsu personas datus. Alfa Laval Biznesa partneri tiks uzskatīti arī par personas datu pārziņiem, kas saistīti ar jums un kurus Alfa Laval biznesa partneri ir reģistrējuši partneru profilus Alfa Laval vietnēs. Ja jums ir kādi jautājumi vietnē saistībā ar Alfa Laval biznesa partneru jūsu personas datu apstrādi jums jāsazinās tieši ar attiecīgo Alfa Laval biznesa partneri.

2018. gada 23. oktobris